Bilder

                                                                                     Michaela



Me

<3

Heej alla bloggläsare<3
Jag vaknade för en stund sen. Efter jag vaknat  åt jag frukost. Och som vanloigt tvingade mina syskon mej att äta mycket. För om jag går upp fem kilo så får jag en söt liten chihuahua. Jag längtar så men jag vet inte om jag klarar det, hahha. Vad skulle ni döpa den till om ni fick en chihuahua? Skriv gärna vad ni döpa den till i komentarerna. Och nu sitter jag här och bloggar.
Ps: tror ni jag klarar det?

Puss&Kram
Sara

Gratisbio<3

Om du inte redan är medlem på gratisbio så tycker jag du ska bli det. Det gäller att samla in poäng  genom att värva vänner, bli medlem på sidor och vara aktiv m.m.  När du samlat in tillräckligt med poäng får du ett present kort på 94 olika butiker eller biobiljetter hemskickat. Gratisbio är såklart gratis.

SÅ SÄTT IGÅNG!!!

Klicka här för att komma till regristeringen.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=181665

Roliga katter:)


Upp med händerna, annars skjuter jag


En lat fullis


Stor eller?


Mohahahaa

Puss & Kram
//sara

Evian

Haha kolla den e jätte rolig<3
Bebisar får dricka evian, och så här blir det.


 Puss & Kram<333

Mälarhöjdsbadet

Hejsan alla nattugglor
Idag eller ska man säga igår för klockan är 20 i ett nu, var jag och bada med familjen. Det var kallt i vattnet men det var endå skönt.jag och mina två syskon brokar alltid tävla om vem som kan doppa sig först. Och gissa vem som van (jaaag) haha Puss & Kram

//Sara<3

Stan

Hejsan<3,
Idag var jag i stan med familjen. Vi kolla på kläder, möbler och andra saker. Vi var inne på gul och blå och kolla på kläder. Jag testa några byxor, fast de passa inte de var för tajta, haha. Sen hittade jag en skit snygg skinn jacka som fanns i svart och vit. Jag ville skit gärna ha den, men så fanns inte den i min storlek :(  SEn köpte min lilla syrra den i svart. Jag e skit sur på henne, haha. Efter vi kollat på kläder så åt vi på en libanesik resturang. Den var dålig, Det fanns inget gott.
hejdå puss&kram<333


Gratisbio

Gratisbio är en bra och enkel sida. Det enda man behöver göra är att logga in, skriva med kompisar, besöka hemsidor och massor av andra saker. Så man ska helt enkelt vara aktiv. Och glömm inte att när du har tjänat 200 poäng eller mer så kan man växla det mot bio biljetter, presentkort, unibetinsättning, nelly och tidningsprenumataoner. Så jag tycker att du ska gå in på Gratisbio och skapa en användare nu. www.Gratisbo.se  vänliga hälsningar Sara


RSS 2.0