Idioter som inte fattar nått SYND säger jag bara!!!!

Hej ,, Fan vad synd det e skiit många som skriver komentarer (dumma) Inte för att jag tar åt mej men det e synd för jag har kollat upp alla dumma komentarer så tro inte att jag inte vet vem som skriver vad!!! Jag skulle gärna kunna skriva vem som skrivit vad men pallar inte nu påminn mej nån annan gån i det här inlägget.


H&M

Köpt lite saker bilder l
                              V


Tiger tröja kort modell :P



Grön lila svart tunika :D



Brillor 10KR!!!!! skiit billigt



Andra bilder


Elin söt vi köpte rosorna idag SÖÖT


Elin & Paulina



Vem vinner?


Vilket lag tror du vinner!?;P

Skön Dag

Hej hej, ;P
Idag har jag vart och badat med familjen (skiit kul).
Efter ett tag kom min kusin och hennes familj och efter ett litet tag var hela stora släkten där :D Det hände skiit mkt saker kan inte skriva om allt pallar inte hahah.
Jag paulina & min kusin hyrde en kanot det var kul i början till kanoten flöt ut av vinden, asså jättelångt och problemet var att vi försökte paddla tbx men det gick inte vinden var för stark så vi hoppade ut ur kanoten och börja simma och dra den efter oss men det funkar inte, det var jätte jobbigt också så vi hoppa in i båten och skrek efter hjälp, men problemet var inte bara att man inte kunde styra jo om man inte kom in med båten i tid skulle man få betala skiit mkt i böter :'(  aja efter ett tag kom en båt och rädda oss hahha (skiit pinsamt XD

När vi kom hem dusha (elr hur det stavas) jag. Sen åt vi grill :D.

Nu kollar jag på finalen

hej hej gjort en ny design

Hej  som ni sser har jag e ny design och så har jag gjort en till Felicia ``)

 För att se hela designen kolla på hennes blogg www.flejan.blogg.se ses
Lots of Love //Eran Sara


Bloggdesign?

Hej allihop (LL)
Det e ganska många som undrat om de kan få en bloggdesign och det e ganska jobbigt att hålla koll på vilka så om du vill ha en design så komentera i det här inlägget, så ska jag ordna det så snabbt som möjlligt. Du kan gärna ge en kort beskrivning hur den ska se ut. Sen addar du mej på msn [email protected]  lägg märke till att det är .se istället för com konstigt nog. när ni addat mej kan du skicka bilden du vill ha på hedern osv.

RSS 2.0